Skip to content

Buitengewoon lager onderwijs Den Anker (Type 8 - Auti)

Acaciastraat 102, Mechelen

Den Anker

Meer dan het gewone

Den Anker Autisme is een afdeling van Den Anker

Opleidingsaanbod

Nieuws

Leerlingen BLO Den Anker worden getrakteerd op dagje Planckendael

Persbericht uitstap naar Planckendael voor leerlingen Den Anker Mechelen.pdf
(21/04/2015)

Herfstbrunch van BLO Den Anker brengt mensen samen

Op zondag 18 november organiseert Den Anker, een school voor buitengewoon lager onderwijs, van 10 uur tot 13 uur een herfstbrunch. "Kinderen, ouders, grootouders en sympathisanten van de school komen samen in onze eetzaal. Daar staat een buffet klaar met allerlei lekkers zoals pistolets, koffiekoeken, eitjes, beleg, vers fruit, ...", zegt Edwin Peeters, directeur van BLO Den Anker. Voor volwassenen bedraagt de prijs 12 euro, voor kinderen tot en met het zesde leerjaar 8 euro. Kaarten zijn tot vrijdag 9 november te bestellen via het secretariaat van de school, tel. 015 20 37 95.

Persbericht herfstbrunch blo den anker.pdf
(05/11/2012)

Leerkrachten Den Anker treden op voor leerlingen

Vrijdag 23 april en zaterdag 24 april brengen personeelsleden van BLO Den Anker in de stadsschouwburg van Mechelen een toneelstuk op de planken voor de eigen leerlingen. Een schoolvoorstelling, maar dan andersom. "Ditmaal zijn het de leerkrachten die de repetitiestress en plankenkoorts trotseren en leunen onze leerlingen relaxed achterover."

Persbericht leerkrachten treden op.pdf
(19/04/2010)

Vervroegde kerstavond voor kinderen Den Anker

De leerlingen van BLO Den Anker beleven dinsdag 15 december een leuke avond én nacht in kerstsfeer. "Op het programma staat een wandeling door de stad. We drinken een warme choco op de Grote Markt. Terug op school is er  heerlijke spaghetti. Voor het slapengaan worden er pakjes gegeven. En misschien komt de Kerstman wel op bezoek!"

Persbericht vervroegde kerstavond voor kindjes Den Anker Mechelen.pdf
(14/12/2009)

Stuur een SMS met 'Pluim 1' naar 3024

BLO Den Anker wil zoveel mogelijk stemmen verzamelen voor leerkracht Greet opdat zij De Pluim, een initiatief van de regionale tv-zenders en de Koning Boudewijnstichting, kan opsteken. De winnaar ontvangt 2000 euro. "Dat geld kan haar project Buitengewoon Sportief goed gebruiken.' Dus: pak uw GSM...! Stemmen kan van 5 december tot 11 december (10u).

Persbericht stem voor juf LO van Den Anker.pdf
(03/12/2009)

Autistische kindjes beter leren spelen

Kinderen met autisme hebben vaak moeite om te spelen, laat staan samen spelen. BLO Den Anker is een proefproject gestart om hier wat aan te doen.

Persbericht autisten leren spelen op school.pdf
(13/03/2009)

Praktisch

Zie Den Anker

Contact

Acaciastraat 102
Mechelen
T 015 43 59 81


Grotere kaart weergeven

adobe reader