Skip to content

GO! AH 't Wensbos

Frans Coeckelbergstraat 17a, Heist-op-den-Berg

Basisschool Hof van Riemen

Opgroeien in evenwicht

Opleidingsaanbod

Nieuws

AH! nieuw onderwijsconcept in Heist-op-den-Berg

Persbericht nieuwe school in Heist op den Berg.pdf
(25/01/2018)

Show onderstreept troefkaart van Campus Hof van Riemen

Persbericht campus Hof van Riemen organiseert event in CC Zwaneberg 2014.pdf
(13/03/2014)

Grootse show onderstreept kracht van campus Hof van Riemen

"Een prachtige show. Dat is ‘Spring is in the air'. Nooit eerder werd er zo massaal en over de verschillende vakken, klassen, studierichtingen en onderwijsniveaus heen samengewerkt aan één project. SAMEN is dan ook een kernbegrip dat de werking van campus Hof Van Riemen typeert", zegt de algemeen coördinator van het campusevent, Jan Reymenants. Er zijn zaterdag 16 maart twee voorstellingen voorzien om 15 uur en 19.30 uur, CC Zwaneberg, Cultuurplein te 2220 Heist-op-den-Berg.

Persbericht campus Hof van Riemen organiseert event in CC Zwaneberg.pdf
(05/03/2013)

De leerling staat centraal in de regio Berlaar - Heist-op-den-Berg

Leerkrachten detecteren bij leerlingen leerproblemen, gedragsproblemen of socio-emotionele problemen. Een basisschool doet dit, een secundaire school doet dit, het katholieke net doet dit, het gemeentelijke net doet dit en het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap doet dit. In elke school werken zorgcoördinatoren, leerlingbegeleiders en CLB-medewerkers in overleg met de ouders en het kind hiervoor aangepaste regelingen en leermethoden uit. Ieder op zijn eiland. Dat willen de scholen in de regio Berlaar - Heist-op-den-Berg niet. In het belang van het kind brengen ze al hun kennis en ervaringen op het vlak van leerlingbegeleiding samen en maken ze afspraken over de continuïteit ervan. Op dinsdag 15 november organiseren de scholen voor de tweede keer een ontmoetingsdag.

Persmededeling BaO SO ontmoetingsdag.pdf
(10/11/2011)

Streven naar continuïteit in de leerlingbegeleiding

Zorgcoördinatoren, leerlingbegeleiders, leerkrachten, CLB-medewerkers ... allemaal ondersteunen ze kinderen met leerstoornissen en/of socio-emotionele problemen. Dit gebeurt in de basisschool, in de secundaire school en in alle onderwijsnetten. Maar ... ieder op zijn eiland. Dat willen de onderwijspartners in Heist-op-den-Berg niet. "Wanneer een kind van het basis- naar het secundair onderwijs overstapt, dan mag dit niet leiden tot een breuk in de leerlingbegeleiding." In het belang van het kind brengen de Heistse onderwijspartners nu al hun kennis en ervaringen op vlak van leerlingbegeleiding samen. Dinsdag 29 september zetten ze een eerste stap tijdens een ontmoetingsdag.

Persbericht Ontmoetingsdag.pdf
(28/09/2009)

Praktisch

Schooluren van 8u50 tot 15u10 op dinsdag, donderdag en vrijdag en tot 16u op maandag en op woensdag tot 11u30. Voor- en naschoolse opvang van 7u tot 18u.

Inschrijven

Ieder schooldag tijdens de schooluren en steeds na afspraak.
Tijdens de zomermaanden steeds na afspraak op momenten vermeld op de schoolwebsite.
U dient volgend document mee te brengen: SIS-kaart van uw kind

Contact

GO! Atheneum Heist 't Wensbos
Sandy Van Parys, directeur
Frans Coeckelbergstraat 17a
2220 Heist-op-den-Berg

Secretariaat: 0477 82 10 13
Directeur: 0477 82 11 21
Zorg: 0477 82 10 71

info.twensbos@atheneumheist.be
www.atheneumheist.be

adobe reader